Communicatie

//Communicatie
Communicatie 2018-04-10T11:29:23+00:00
Communicatie

Optimale communicatie

Communiceren: we doen het allemaal. Als persoon, professional en als bedrijf of organisatie. Communicatie verbindt ons met onze omgeving, bepaalt vaak ons functioneren en communicatie zorgt ervoor dat we wel of niet succesvol zijn.

Ik help organisaties en bedrijven met het optimaliseren van hun communicatie en marketing. Met het toepassen van voor de organisatie nieuwe manieren om te communiceren met klanten en relaties. Zodat je door de omgeving wordt gezien en gevonden en je producten (diensten) de aandacht krijgen die ze verdienen. Met als resultaat: een sterk profiel, een goede (concurrentie) positie, een perfecte relatie met klanten en je omgeving, en (voor bedrijven) meer verkoop en omzet.

‘Circulaire communicatie en marketing’

Steeds meer bedrijven en organisatie zijn aan de slag met duurzaamheid en met circulair ondernemen (organiseren): goed voor het klimaat, goed voor de bedrijfsresultaten. En bezig zijn met het steeds meer toepassen van circulaire economie versterkt ook je positionering en profiel. Transparantie is daarbij van groot belang: naar medewerkers, stakeholders, leveranciers, klanten, samenleving. En transparantie is ook: communicatie. Zie hier!

Of het nu gaat om interne of externe communicatie, om marketing of om risico- en crisiscommunicatie: het gaat om het concrete en zichtbare resultaat. Dus niet alleen de woorden (of letters….), nee juist de daden tellen.

Meer weten?

Neem contact op met Bas Douma:

06 20 01 15 11
info@bascommunicatie.com