Inspiratie en netwerk

Een aantal events waarbij ook Bascommunicatie aanwezig is: presentaties, inspiratiesessies, workshops, lezingen, symposia, congressen. Om inspiratie op te doen en om organisaties en mensen te ontmoeten.

5 inspiratiesessies Circulaire Economie

15, 16, 17, 18 en 19 januari 2018

HNK (Het Nieuwe Kantoor) staat graag vooraan waar het gaat om innovatie en duurzaamheid. Daarom organiseren HNK en Bascommunicatie, in samenwerking met ABN AMRO, een vijftal inspirerende bijeenkomsten in de Week van de Circulaire Economie. Elke dag van 9.30 – 11.00 uur: maandag 15 januari HNK-Amsterdam Zuidoost | dinsdag 16 januari HNK-Rotterdam Scheepvaartkwartier | woensdag 17 januari HNK-Den Haag | donderdag 18 januari HNK-Apeldoorn | vrijdag 19 januari HNK-Utrecht CS.
Zie hier voor programma en voor aanmelden

StartCirculair

Inspiratiesessies Circulaire Economie

Incompany

Ook jouw bedrijf, organisatie, gemeente, (zorg)instelling of (sport)vereniging kan aan de slag met Circulaire Economie. Maar…. wat is het en hoe pak je dit met z’n allen binnen jouw organisatie aan? Start dan met de interne inspiratiesessies en workshops ‘Circulair Ondernemen & Organiseren’.

Wijstartenmetcirculairondernemen.nl en Wijstartenmetcirculairorganiseren.nl

Week van de Circulaire Economie 2018

Maandag 15 januari 2018 tot en met vrijdag 19 januari 2018

Tijdens deze week worden ondernemers gestimuleerd om met de circulaire economie aan de slag te gaan. Koplopers organiseren overal in Nederland tientallen bijeenkomsten om ondernemers te inspireren, te informeren en vooral concrete handvatten te bieden om circulaire principes in hun eigen business toe te passen.

Week van de Circulaire Economie 2018

5x NRC-live: De Kracht van Circulair

Dinsdag 16 januari 2018 Amsterdam

In een serie van vijf avonden brengt NRC Live koplopers en toekomstdenkers bij elkaar om het debat over de circulaire economie aan te jagen en te stimuleren.
Tijdens deze derde avond gaat het om: circulaire business modellen. Blijft de circulaire economie een nichemarkt die voorbehouden is aan een paar idealistische bedrijven, ondernemers en start-ups? Of is het gewoon een nieuw economisch model? Wat zijn de kansen van circulair ondernemen? En werkt het circulaire idee in elke sector? Koplopers gaan in op de succesfactoren, struikelblokken en mogelijkheden van nieuwe businessmodellen.

NRC Live Circulaire Economie

Prof. Jan Jonker about circular economy

Dinsdag 7 december 2017

How to foster Circular Economy within your organization – interactive lecture by Jan Jonker
We need to accelerate the transition towards more efficient use of energy and resources. Do you want to learn how to make circular economy business as usual? Jan Jonker, Professor Corporate Sustainability, will tell you all about this during his special Zuidas lecture.

Circl Amsterdam: Jan Jonker

Week van de Ondernemer

21, 22 en 23 november 2017

Bij de Week van de Ondernemer in de RAI in Amsterdam de beste experts en topondernemers voor je klaar. Ze delen hun kennis en methoden om jou en je bedrijf te laten groeien. Je leert van de laatste inzichten op het gebied van groei, marketing, strategie en financiering. In één dag ben je helemaal up-to-date.

Week van de Ondernemer Amsterdam

KIVI jaarcongres over circulaire economie

Dinsdag 21 november 2017 Wageningen

Het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs (KIVI) is de beroepsorganisatie van ingenieurs in Nederland. Het Jaarcongres 2017 staat geheel in het teken van circulaire economie.

KIVI Jaarcongres Circulaire Economie

Vijf avonden over de circulaire economie

Dinsdag 7 november 2017 Amsterdam

In een serie van vijf avonden brengt NRC Live koplopers en toekomstdenkers bij elkaar om het debat over de circulaire economie aan te jagen en te stimuleren.
Tijdens deze eerste avond uit een serie van 5 hoort u alles over de circulaire ambities en uitdagingen in de praktijk. U hoort hoe u begint en er mee doorgaat.

NRC Live Circulaire Economie

Vakbeurs Energie

6-10 oktober 2017 ‘s-Hertogenbosch

Vakbeurs Energie is hét live B2B-platform gericht op duurzame energieopwekking en energiebesparing. Een platform boordevol innovaties, lezingen, live demonstraties en waardevolle contacten.

Vakbeurs Energie

Groene gebouwen

Dutch Green Building Week

25-29 september 2017 Amsterdam

De zevende editie van de Dutch Green Building Week vond plaats van 25 tot 29 september 2017. Het thema van deze editie was ‘Meters maken voor het klimaat’.
Bascommunicatie was daarbij aanwezig met HomEvap.

DGBW