Gezond binnenklimaat met HomEvap

/Gezond binnenklimaat met HomEvap


Opdrachtgever
HomEvap

Vanuit Bascommunicatie
Strategie en uitvoering communicatie/marketing, marktverkenning, sparring partner directie

Specialisme

Communicatie

De HomEvap is een energiezuinige en automatisch werkende bevochtiger en koeler. Perfect voor kantoren, woningen, zorg- en onderwijsinstellingen en voor kinderopvang. Het apparaat, in diverse uitvoeringen, koelt en bevochtigt de woon- of werkomgeving en zorgt voor een aangenaam én gezond binnenklimaat.

Bascommunicatie ondersteunde HomEvap op het snijvlak van business development en communicatie en marketing, onder andere met marktverkenning, contentstrategie en presentaties (zie hier).

Natuurlijk, innovatief en energiezuinig

De HomEvap werkt volgens het natuurlijke en bewezen verdampingsproces van water in lucht. Er is geen toevoeging van energie nodig om dit proces te laten plaatsvinden. Het apparaat combineert dit in een handzaam en betaalbaar product dat volledig veilig is door een beschermd waterfiltratie en verdeelsysteem.

Groei marktaandeel en organisatie

Een toenemende vraag naar het innovatieve product leidt ertoe dat het jonge bedrijf HomEvap zich opmaakt voor een ambitieuze groei. Met daarbij de focus op zowel productontwikkeling en het vergroten van het marktaandeel als op een overwogen organisatiegroei.

Pitch Innovation Challenge ABN AMRO

HomEvap was een van de innovatieve bedrijven dat pitchte tijdens de Innovation Challenge 2017 in Amsterdam. Dit event werd georganiseerd door Corporate Facility Partners (CFP) en ABN AMRO. Dit jaarlijks terugkerend evenement stelt innovatie in en verduurzaming van de bestaande bouw centraal. Met presentaties van de nieuwste groene gebouwconcepten en inspiratie door state-of-the-art toepassingen van startups en scale-ups, waaronder dus HomEvap.

HomEvap op Vakbeurs Energie

Natuurlijk was HomEvap aanwezig op de grote Vakbeurs Energie die van 10 tot 12 oktober 2017 in Den Bosch werd gehouden.

Meer weten

Zie hier voor meer informatie over dit bijzondere product en het ambitieuze groeibedrijf HomEvap. Lees ook het artikel over HomEvap in magazine InstallatieTotaal.