Netwerk

Home/Over ons/Netwerk
Netwerk 2017-08-15T14:10:07+00:00

Samen succes realiseren

Je hoeft niet alles te weten en te kunnen – maar wel de weg weten naar resultaat en succes. Daarom werken we samen met diverse partners die we in overleg met de klant kunnen betrekken bij een activiteit.

HNK

Voor ontmoetingen, besprekingen en presentaties spreekt Bascommunicatie graag af bij een van de 13 inspirerende vestigingen van HNK

Website: https://www.hnk.nl

Zhinno

Zhinno helpt jou als ondernemer bij de analyse van je beoogde bedrijfsgroei en ontwikkelt samen nieuwe inzichten, zorgt voor overzicht en structuur.Zodat je weloverwogen de innovatie en/of vernieuwing kunt implementeren in en met je organisatie. Je krijgt een haarscherp beeld van wat jouw volgende stappen zijn en creëert zo rust in je hoofd en balans in je bedrijf.

Zhinno is hét bureau voor advies en implementatie van Innovatie & Ondernemerschap en Service & Onderhoud voor het MKB.

Website: http://www.zhinno.nl

Nectar Marketing

Koude acquisitie: de meeste mensen hebben er een hekel aan. Goed nieuws! Het is niet nodig om aan werk te komen. Nectar Marketing helpt professionele dienstverleners met het verwerven van meer opdrachten. Bij bestaande én bij nieuwe klanten. Dat begint bij een goede analyse van de markt, de doelgroep en de eigen onderscheidende propositie. Daarna maken we een plan om beter gevonden te worden door de doelgroep. En dan gaan we uitvoeren, monitoren en bijsturen.

Website: http://www.nectar-marketing.nl

Direct Research

Direct Research is specialist in alle vormen van online marktonderzoek. Van een eenvoudige test van advertenties tot uitgebreide imago- of tevredenheidsonderzoeken, van product testing, pricing research tot productevaluaties. Alle kwalitatieve en/of kwantitatieve onderzoeken van DirectResearch worden uitgevoerd met een representatief consumentenpanel (het EUpanel) of uw eigen e-mailbestand.

Website: http://www.directresearch.nl

Roland van Tulder

Creatieve en originele topfotograaf voor diverse soorten fotografie.

Website: http://www.rolandvantulder.nl/

Meer weten?

Neem contact op met Bas Douma:

06 20 01 15 11
info@bascommunicatie.com