Samenwerking

//Samenwerking
Samenwerking 2018-11-28T15:56:23+00:00

Samen duurzaam succes realiseren

Je hoeft niet alles te weten en te kunnen – maar wel de weg weten naar ervaring, middelen, resultaat en succes. Daarom werken we samen met diverse professionele partners en organisaties die we kunnen betrekken bij onze activiteiten. Warm aanbevolen!

Jeroen Goede Executive Search

Al vele jaren vindt Jeroen Goede de topkandidaat voor de topopdracht. Goede Executive Search is een gespecialiseerd bureau voor de communicatieprofessional waar duurzaamheid voorop staat. Het gaat om functies bij zowel de overheid als bij het bedrijfsleven, zowel vaste als interim. Functies met veelal een strategische diepgang en met commitment. Van de woordvoerder van de minister tot de directeur Corporate Communicatie van een beursgenoteerde onderneming.

Jeroen Goede: ‘De kracht van de communicatieprofessional is dat hij of zij trends tijdig signaleert ėn serieus neemt. De circulaire economie brengt voor ons vakgebied grote kansen en potenties. Ook daarom werk ik samen met Bascommunicatie.

Website: Jeroen Goede Executive Search

Roland van Tulder

Creatieve en originele topfotograaf voor diverse soorten fotografie.

Website: RolandvanTulder.nl

Brandinc.

Wil je pakkende teksten op je website of ben je zoek je een professional die namens jou blogt? Of stuur je regelmatig mailings en wil je dat het liefst uitbesteden aan een copywriter? Petra van Bohemen van Brandinc. schrijft teksten voor grote en kleine bedrijven, van kookstudio’s tot architectenbureaus tot vermogenbeheerders, maar ook schrijft ze over technische producten en creëert ze een ‘over ons’ pagina die wel gelezen wordt. 
Petra denkt altijd vanuit het effect op de lezer. Je wilt immers indruk maken en overtuigen. En dat dan graag in heldere en informatieve taal. Kortom, met goede teksten vindt de lezer antwoord op al zijn vragen, wensen en dromen.

Website: brandinc.nl

Direct Research

Direct Research is specialist in alle vormen van online marktonderzoek. Van een eenvoudige test van advertenties tot uitgebreide imago- of tevredenheidsonderzoeken, van product testing, pricing research tot productevaluaties. Alle kwalitatieve en/of kwantitatieve onderzoeken van DirectResearch worden uitgevoerd met een representatief consumentenpanel (het EUpanel) of uw eigen e-mailbestand.

Website: DirectResearch.nl

SimplyLeads

Een bedrijf heeft jouw website bezocht …. hoe verder? SimplyLeads laat in een zeer overzichtelijke site map zien wat de interesse is van alle bezoekers van jouw website. Met deze informatie kunnen professionals van Communicatie, Marketing en/of Sales meteen aan de slag!

Website: SimplyLeads

HNK

Voor ontmoetingen, besprekingen en workshops spreekt Bascommunicatie graag af bij een van de 14 inspirerende vestigingen van Het Nieuwe Kantoor.

Website: HNK.nl

RVO

De Rijksdienst Voor Ondernemend Nederland (RVO) ondersteunt bedrijven en organisaties, onder andere met de transitie naar verduurzaming en circulair ondernemen. Ook kun je er terecht voor informatie en ondersteuning rond onder andere innovatie, octrooien en internationalisering.

Website: RVO.nl

Scrum

Eat Your Heart Out

Kookworkshops, private dining en catering in het centrum van Amsterdam. Met Eat Your Heart Out organiseer ik Scrum Cooking.

Website: eatyourheartout.nl

Meer weten?

Neem contact op met Bas Douma:

06 20 01 15 11
info@bascommunicatie.com