Én én……

/, Nieuws/Én én……

Ben hard aan de slag met het verwerven van een nieuwe opdracht als communicatiestrateeg, communicatie- en/of verandermanager. Daarnaast echter wil ik mijn kennis, vaardigheden en ervaring inzetten voor een ‘sociaal project’. Natuurlijk via De Nieuwe Gevers.

Als sociale onderneming koppelt De Nieuwe Gevers professionals die hun steentje willen bijdragen aan een betere wereld, aan goede doelen die op zoek zijn naar extra kennis en kunde. Zo krijgen we immers samen meer voor elkaar!

De Nieuwe Gevers helpt impactvolle organisaties met “kneitergoede strategie, veel meer zichtbaarheid, effectieve teams & processen, en met de nieuwste kennis en coaching”. Kijk eens aan, daaraan wil ik vanuit Bascommunicatie en als betrokken professional natuurlijk graag een bijdrage leveren. Ik denk dat ik snel ook op deze plaats te kunnen laten weten aan welk project ik tijdelijk verbonden wil zijn.

Zie hier voor meer informatie over De Nieuwe Gevers.

 

7 december 2023