Varen

Varen 2018-07-21T12:22:42+00:00
varen in Amsterdam

Varen met jouw team, relaties, vrienden

Bascommunicatie is gevestigd in het centrum van Amsterdam en beschikt over een ruime sloep. Met historisch Amsterdam en het ruime sop van ‘t IJ als inspirerend decor vaar ik met vrienden en relaties van mij. Onder het genot van een hapje en een drankje – eventueel op maat verzorgd door een professionele cateraar. Ideaal om iets te vieren, voor een nadere kennismaking en bijvoorbeeld voor teambuilding. Of om gewoon te genieten van alles wat Amsterdam en omstreken te bieden heeft. Met onderweg uitleg over bijvoorbeeld het ontstaan van de grachten, informatie over panden en over architectuur. En natuurlijk leggen we aan bij bijzondere cafés en terrassen.

Bepaal je eigen route of kies uit routes als ‘Old Amsterdam’, ‘Oud & Nieuw’ (architectuur), ‘La Terrazza’ (eten en drinken), ‘Buitenlust’ (de Amstel afzakken), ‘IJburg’ of ‘Voor Pampus liggen’ (naar eiland Pampus v.v.).

De sloep biedt ook faciliteiten voor fotografie en filmopnames op het water (hiernaast: opnames door Australische televisie).

In 2018 ook met jou en jouw team, klanten, relaties, vrienden of familie?

N.B. Ik ben ook schipper/kapitein bij Classic Boat Tours en bij Kinboat.

   

Meer weten?

Neem contact op met Bas Douma:

06 20 01 15 11
info@bascommunicatie.com