Circulaire communicatie!

/Circulaire communicatie!

Circulair ondernemen met communicatie en marketing
Opdrachtgever
Diverse bedrijven en organisaties

Vanuit Bascommunicatie
Workshops, trainingen, projectbegeleiding

Specialisme

Communicatie | Workshops en Scrum

Circulaire Economie is dé uitdaging voor professionals: duurzame bedrijfsvoering, nieuwe business- en verdienmodellen, andere diensten en producten, samenwerken met leveranciers en ketenpartners, andere competenties. Het vereist betrokkenheid van alle medewerkers én biedt nieuwe kansen voor positionering en profilering.

Wat is circulair ondernemen en welke marketing-communicatie is doeltreffend? Voel je als professional de temperatuur van de samenleving aan? Deze vragen beantwoorden we tijdens de interactieve workshop ‘Circulaire Economie: taak voor communicatie & marketing’.

Infosheet ‘CE en communicatie’

Circulaire marketing-communicatie

Na de workshop ‘Circulaire Economie: taak voor communicatie & marketing’ kunnen (communicatie- en marketing)professionals aan de slag met ‘circulaire communicatie’. We besteden aandacht aan diverse koplopers (o.a. Gispen, Philips, Fairphone, Auping, gemeenten), een ander economisch systeem, het veranderingsproces, doeltreffende communicatie & marketing en aan praktische handvatten.

Meer workshops

Zie hier voor de andere workshops van Bascommunicatie. Neem voor meer informatie contact op met Bas Douma: E info@bascommunicatie.com of M 06 200 11 5 11