Circulaire communicatie!

/Circulaire communicatie!

Circulair ondernemen met communicatie en marketing
Opdrachtgever
Diverse bedrijven en organisaties

Vanuit Bascommunicatie
Workshops, trainingen, projectbegeleiding

Specialisme

Communicatie | Inspiratie en workshops

Circulaire Economie is dé uitdaging voor professionals, want circulair ondernemen vraagt van organisaties een omslag in denken én doen: duurzame bedrijfsvoering, nieuw business- en verdienmodel, andere diensten en producten, samenwerken met leveranciers en ketenpartners, andere competenties. Het vereist betrokkenheid van alle medewerkers én biedt nieuwe kansen voor positionering en profilering. Wat is circulair ondernemen en welke communicatie en/of marketing is doeltreffend? Voel je als professional de temperatuur van de samenleving aan?
Deze vragen beantwoorden we tijdens de interactieve workshop ‘Circulaire Economie: taak voor communicatie & marketing’:

‘Circulaire Communicatie’

Na de workshop ‘Circulaire Economie: taak voor communicatie & marketing’ kunnen (communicatie- en marketing)professionals aan de slag met ‘circulaire communicatie’. We besteden aandacht aan diverse koplopers (o.a. Gispen, ABN Amro, Philips, Fairphone), een ander economisch systeem (inspiratie o.a. Jan Jonker), het veranderingsproces (inspiratie o.a. Hans Vermaak, Maaike Nooitgedacht), doeltreffende communicatie & marketing (inspiratie o.a. Noëlle Aarts, Monique Janssens) en aan praktische handvatten. En… bij elke workshop kun je meteen een ‘circulaire daad‘ stellen, neem daarvoor een oud overhemd of blouse mee!

De interactieve workshop-op-maat duur ong. 2-3 uur, afhankelijk van opzet, inhoud en vorm in overleg met de opdrachtgever. Zie hier voor meer informatie.

Presentatie of workshop

‘Circulaire Communicatie’ komt ook aan bod in een beknopte presentatie of lezing. Bijvoorbeeld op vrijdag 2 november 2018 in Perscentrum Nieuwspoort, georganiseerd door Rotary Den Haag.

In mei en juni 2018 organiseerden we deze workshop op acht locaties van HNK (Het Nieuwe Kantoor). Relaties van Bascommunicatie en van Jeroen Goede Executive Search huurders van samenwerkpartner HNK en ook leden van Logeion kregen korting. Ook tijdens de CommunicatieBreak van Adformatie op 14 juni 2018 stond de workshop op het programma.

Informatie

Zie hier voor deze en de andere workshops van Bascommunicatie. Neem voor meer informatie contact op met Bas Douma: E info@bascommunicatie.com of M 06 200 11 5 11