Scrummen is hot! Met deze wereldwijd beproefde projectmethode kun je complexe projecten met alle betrokken professionals sámen tot een concreet en zichtbaar resultaat brengen. Gestructureerd, op tijd, met kwaliteit, binnen het budget, met optimale communicatie én met veel werkplezier: dat is wat de Scrum methode ook voor jouw organisatie kan betekenen.

Uiteenlopende organisaties en bedrijven willen leren hoe ze deze succesvolle projectmethode kunnen toepassen. Daarbij gaat het niet alleen om de ‘techniek en de spelregels’ van scrummen, maar zeker om samenwerking, flexibiliteit, teamspirit, focus én…. tastbaar resultaat.

Workshop + kookclinic + bedrijfsuitje

In een keuken van een restaurant gaat het ook om samenwerking, flexibiliteit, teamwork, kwaliteit én zichtbaar resultaat. Daarom leent een kookworkshop zich uitstekend voor het leren ervaren en toepassen van Scrum. Zie hier ‘Scrum Cooking’: Scrum workshop én kookclinic in één!

Als ervaren team- en projectmanager én Scrum Master organiseer ik de speciale workshop ‘Scrum Cooking’, in samenwerking met Eat Your Heart Out – een uniek en creatief full service cateringbedrijf dat ook kookworkshops organiseert voor organisaties en bedrijven. Scrum Cooking: een complete dag met een Scrum workshop én een kookclinic = teambuilding + bedrijfsuitje!

Wat levert Scrum Cooking op?

Antwoord op de vraag: wat is Scrum en hoe kunnen we Scrum toepassen in onze organisatie? Deelnemers krijgen in de interactieve Scrum workshop praktische informatie over de kenmerken van de methode – aan de hand van een project uit de eigen organisatie. Met ruime aandacht voor samenwerken in een zelfsturend, multidisciplinair team.

Samenwerken in een team staat ook centraal in de aansluitende kookclinic. Op een ontspannen en gemoedelijke manier bereiden de collega’s samen een smaakvol driegangendiner met een aantal heerlijke amuses. Koken in ‘scrum-stijl’, dus onder andere met aandacht voor de rollen van product owner, developmentteam en scrum master en de toepassing van sprints, stand-up meeting, presentaties (reviews) en retrospective (het proces van samenwerken).

Voor wie en door wie?

Deze gecombineerde workshop is bestemd voor een organisatie of bedrijf dat meer willen weten over Scrum én tevens wil werken aan teambuilding. Het aantal deelnemers is minimaal 15 personen. De Scrum workshop wordt geleid door Bas Douma, de aansluitende kookclinic is onder begeleiding van professionele koks die ook werken bij gerenommeerde restaurants.

Hoe lang duurt Scrum Cooking?

De workshop en clinic vormen samen een complete dag (aanvang 9.30 uur, einde rond 19.30 uur).

Locatie en data

Scrum Cooking organiseren we bij Eat Your Heart Out – een prachtige locatie aan de Herengracht 314 in Amsterdam.

Meer weten

Zie hier alle Scrum workshops met voor elke workshop een infosheet. En neem vrijblijvend contact op met Bas Douma: E info@Bascommunicatie.com of M 06 – 200 11 5 11.

Nog meer Scrum workshops

Zie hier voor de verschillende Scrum workshops die Bascommunicatie organiseert: algemene introductie-workshop, ‘Circulair Ondernemen & Scrum’, ‘Vernieuwen in de zorg & Scrum’, ‘Omgevingswet & Scrum’, ‘Verkiezingen gemeenteraad 2018 & Scrum’ en Doublescrum (Scrum workshop én rugby clinic).

workshop scrum cooking