Redacteur gevonden!

/Redacteur gevonden!


Opdrachtgever
Diverse organisaties

Vanuit Bascommunicatie
Tekstproductie en (eind)redactie

Specialisme

Communicatie

Van idee naar een pakkende tekst of aantrekkelijk (blog)artikel en complete nieuwsbrief. Hard copy of digitaal. Interview, tekstproductie én –redactie. Al of niet in samenwerking met andere tekstschrijvers, met vormgevers, fotografen: Bascommunicatie verzorgt de productie en/of (eind)redactie van teksten, rapporten en (digitale) nieuwsbrieven ook voor jouw bedrijf of organisatie.

Een goede (digitale) tekst verleidt door een duidelijk standpunt of een visie. In de begrijpelijke taal van de doelgroep van jouw organisatie. Met de juiste toon, inhoud en opbouw. En teksten voor internet bevatten natuurlijk woorden die goed scoren in zoekwoordenmachines en beantwoorden de vragen die jouw doelgroep heeft. Aan rapporten en beleidsnotities moeten weer andere kwaliteitseisen gesteld worden. Dat geldt ook de controle van drukproeven.

Soorten teksten

Als Neerlandicus van huis uit en met ruime, veelzijdige ervaring in het communicatievak (management, advies, traffic, enz.) zijn diverse soorten teksten bij mij als (eind)redacteur in professionele handen, denk aan: rapporten – beleidsnota’s – artikelen – blogs – interviews – jaarverslagen – nieuwsberichten – nieuwsbrieven – persberichten – relatiemagazines.
Vanzelfsprekend gaat Bascommunicatie zeer prudent en discreet om met vertrouwelijke informatie.

Informatie

Wat kan Bascommunicatie voor jouw organisatie betekenen? Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op: E info@bascommunicatie.com of M 06 200 11 5 11