ScrumCooking: high performance in Scrum én koken

/ScrumCooking: high performance in Scrum én koken


Opdrachtgever
Bedrijven en organisaties

Vanuit Bascommunicatie
Workshops, trainingen, projectbegeleiding

Specialisme

Workshops en Scrum

Een organisatie bestaat uit mensen die samenwerken, die elkaar versterken. In een team, een projectgroep en ook… in de keuken van een restaurant. En zeker een excellent team onderscheidt zich van andere teams, presteert beter. Met teambevlogenheid, zelfmanagement, doelgerichte samenwerking én taakgerichte samenwerking, leiderschap gericht op samenwerking, en focus op klanten en op alle betrokkenen. Noem het High Performance en zie het resultaat bijvoorbeeld bij restaurant De Librije. En leer het met ScrumCooking™.

Infosheet ScrumCooking

Ook bij Scrum, de succesvolle agile projectaanpak om producten en diensten in teamverband te ontwikkelen, gaat het om High Performance. En daar richt ScrumCooking™ zich op: als team op praktische wijze de Scrum-aanpak onder knie krijgen én daarna meteen toepassen tijdens een kookworkshop-op-niveau. ScrumCooking™: teambuilding en bedrijfsuitje op een dag voor 6-12 collega’s!

Workshop 1: Scrum

’s Morgens leren jullie als team alles over de Scrum-aanpak: wat zijn de kenmerken, welke rollen zijn er, hoe pas je het toe op jullie eigen project(en), waarom is samenwerken belangrijk. Theorie en veel praktijk en interactie – onder de bevlogen leiding van Scrum Master Bas Douma.

Workshop 2: CookYourLife

’s Middags is de inspiratie in handen van topchef Leo Keijzer van kookstudio Cook Your Life. Met een aan Scrum verwante aanpak haalt hij alle kwaliteiten uit jullie team: samenwerkend, persoonlijk, professioneel en culinair. In een ontspannen setting, maar met ook de nodige stress, produceren jullie als zelfsturend team een bijzonder driegangenmenu –alsof jullie in een echte restaurantkeuken een compleet menu serveren aan gasten.

Scrumcooking™ organiseren we bij CookYourLife aan de Houthavenkade 43 in Amsterdam. Voor de Scrum workshop gaan we naar Karavanserai, pleisterplaats voor leiders en professionals, aan de Haparandaweg 67 (100 meter van de kookstudio).

Iets voor jouw team?

Neem dan voor informatie over ScrumCooking™ (datum, kosten) contact op met Bas Douma: E info@bascommunicatie.com of M 06 200 11 5 11. Of download de infosheet!

Open inschrijving

Je kunt ook als individuele deelnemer inschrijven voor ScrumCooking™. De data in april en mei 2019 zijn: donderdag 18 april (zie hier) en maandag 6 mei (zie hier).
Zie de infosheet voor meer informatie.

Infosheet ScrumCooking