DUO ICT DAY 2023: topdag!

//DUO ICT DAY 2023: topdag!

Medewerkers meenemen, enthousiast maken, betrekken bij activiteiten en ontwikkelingen die van en voor hen zijn. Daarvan is de DUO ICT DAY van 16 februari een fantastisch voorbeeld. Ruim 700 medewerkers. Vier topsprekers over ICT-ontwikkelingen, trends, nieuwe toepassingen. Een interactieve game met inhoud, innovatie, samenwerking met veelal onbekende collega’s, workshops, presentaties. En natuurlijk fun en goed eten&drinken. Een topdag met een uitstekende evaluatie: waardering 8,5 en 96% van de deelnemers wil een herhaling van deze dag.

Samen!

Vanuit Bascommunicatie zet ik me altijd in op: samen. Samen met de collega’s van de organisatie waar ik als interim professional tijdelijk werk. Samen ook met externe partijen die een succesvolle uitvoering van de opdracht mede mogelijk maken. Bij de opzet en uitvoering van de fantastische DUO ICT DAY 2023 waren dat Congresbureau Friesland en Bizon Events. Warm aanbevolen!

Zie ook de casus ICT van de Toekomst.

 

1 maart 2023