Groene gebouwen: gezond, comfortabel, productiever

//Groene gebouwen: gezond, comfortabel, productiever
Groene gebouwen

Werknemers die in duurzaam gecertificeerde gebouwen werken, scoren beter op cognitieve taken en hebben een betere nachtrust. In groene gebouwen zijn medewerkers ook productiever.(*)
Op 27 september 2017 werd in Amsterdam de Green Buildings Innovation Challenge 2017 georganiseerd – alle duurzame gebouwinnovaties op een presenteerblaadje. Ook Bascommunicatie was aanwezig, samen met het innovatieve bedrijf HomEvap dat een pitch verzorgde.

Comfortabel en gezond

De producten van HomEvap maken onlosmakelijk deel uit van het Green Buildings concept. De bevochtiger van HomEvap verhoogt namelijk het comfort in de werkomgeving en zorgt voor een gezond binnenklimaat. Geen prikkende ogen meer, geïrriteerde neus en statische elektriciteit. Zeker medewerkers met astma hebben veel baat bij een goede luchtbevochtiger. HomEvap reduceert ook stof en zorgt voor een constante luchtvochtigheid.

Meer weten

Het Green Buildings congres werd gehouden in Circl, het nieuwe centrum voor Circulair Ondernemerschap in Amsterdam.
(*) Lees over dit onderzoek op Harvard University of op Duurzaam Bedrijfsleven.

5 september 2017