Die ene opdracht…

//Die ene opdracht…

Na een fantastische en resultaatvolle veranderopdracht bij DUO-ICT (zie hier en ook mijn CV2023) ben ik vanaf oktober 2023 weer beschikbaar voor een bijzondere opdracht bij wederom een bijzondere organisatie.

Wat maakt voor mij een opdracht speciaal?
Dat zit ‘m zeker in een heldere (verander)opdracht met een kop en ook een zekere staart. Waardoor ik doelgericht met collega’s uit de organisatie kan werken aan een verandering van blijvende aard, met een concreet verschil met de oorspronkelijke situatie. Een verandertraject waarbij veelal meerdere disciplines moeten samenwerken, denk aan communicatie, beleid, HR, business change, programmamanagement, beleid, uitvoerende teams, enz. En ja…. die opdracht mag best complex zijn, met obstakels en valkuilen onderweg, met soms een teleurstellend stap-terug-gevoel om dan weer met vol elan twee stappen voorwaarts te kunnen zetten. Een opdracht die ook een managementtaak kan bevatten – tijdelijk hoofd, manager of directeur Communicatie.

Lijkt deze typering enigszins of veel op de opdracht en op het profiel van de krachtige en betrokken interim-collega die jullie voor ogen hebben? Kijk dan zeker ook nog even naar mijn actuele CV en neem vrijblijvend contact met me op.

Wat zullen we zeggen: tot spoedig ziens?

Een ondernemende groet van Bas

 

19 juli 2023