Fijne kerstperiode!

//Fijne kerstperiode!

Ondanks alle beperkingen in deze tijd wens ik jou en alle andere relaties van Bascommunicatie een fijne kerstperiode toe. Maak iets moois van deze ‘blue Christmas’!

Voor de gelegenheid heeft een relatie van me, Jacqueline Bieze, aan het immer gevoelige nummer Blue Christmas een eigen, bijzondere vertaling gegeven. Geniet van: Blue Christmas!

Daar op Spotify vind je van haar hand ook een niet-traditionele playlist voor de kerstperiode.

About Jacqueline Bieze

Jazz-zangeres Jacqueline Bieze is zo’n zangeres wiens stem zich na het horen van een nummer direct in je hoofd nestelt. Warm, emotievol en met overgave. Jacqueline treedt op in duo, trio, kwartet of kwintet-bezetting.

Ze brengt een uitgekiende mix van jazz-standaards en aanverwante stijlen, van ballad, medium swing, swing tot latin en Bossa nova. Je kunt haar boeken in combinatie met saxofonist Ruud de Vries die bekend staat om zijn veelzijdigheid en warme, intense saxofoongeluid. Als zij samen optreden, spelen ze over backing tracks. Daarnaast is er een mogelijkheid om het duo uit te breiden met gitaar of piano en bas en drums.

Zie Showbird!

18 december 2021