Scrum Cooking = 2x workshop, teambuilding én bedrijfsuitje

//Scrum Cooking = 2x workshop, teambuilding én bedrijfsuitje
Scrum cooking

Scrummen is hot! Vele organisaties en bedrijven willen leren hoe ze deze beproefde projectmethode zelf succesvol kunnen toepassen. Dat kan nu ook met Scrum Cooking: een workshop Scrum in combinatie met een kookworkshop. Ofwel: training, teambuilding én bijzonder teamuitje in 1 complete dag!

Meer informatie

Unieke samenwerking en locatie

Scrum Cooking is de unieke samenwerking tussen Bascommunicatie en Eat Your Heart Out (kookworkshops, private dining en catering). De Scrum workshop wordt geleid door Bas Douma, de aansluitende ‘Scrum kookclinic’ is onder begeleiding van professionele koks die ook werken bij gerenommeerde restaurants.

Scrum Cooking organiseren we bij Eat Your Heart Out – op een prachtige locatie aan de Herengracht 314 in Amsterdam (zie hier).

Meer weten over Scrum Cooking

Zie hier voor meer informatie over Scrum Cooking (opzet, data, prijzen) en over de andere Scrum workshops van Bascommunicatie.

16 januari 2019