varen

IMG_1672

Ik woon in het centrum van Amsterdam en beschik over een ruime sloep ’15KM / Bascommunicatie’. Een perfecte gelegenheid om te netwerken met historisch Amsterdam en het ruime sop van ‘t IJ als inspirerend decor.

Met maximaal 15 personen varen we door Amsterdam met mijn of jouw relaties, collega’s, vakprofessionals en vrienden onder het genot van een bijzonder hapje en drankje – eventueel op maat verzorgd door een professionele cateraar. Ideaal om iets te vieren, voor een nadere kennismaking en voor bijvoorbeeld teambuilding. Of om gewoon te genieten van alles wat Amsterdam te bieden heeft. Met onderweg uitleg over het ontstaan van de grachten en informatie over bijzondere grachtenpanden (zie hier een fantastische animatie over de ontwikkeling van de grachtengordel).

De afgelopen jaren heeft Bascommunicatie voor vele relaties vaartochten georganiseerd, onder andere met Occhio (web developers), Bavelaar Advocaten, The Twelve (international strategic management consultancy), ACTA (Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam), Australian Television (Jamie Durie), De Nederlandsche Bank en voor 15KM (startups) In 2017 met jouw organisatie of team?

Neem contact met me op voor een afspraak: info@bascommunicatie.com of 06-20011511.

Share